Ned05122021

Posljednje izmjene11:31:08 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Čestitka učiteljima i odgajateljima

IZ GRADA Čestitka učiteljima i odgajateljima


Povodom Dana učitelja gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić posjetio je učitelje i odgajatelje u osnovnim školama i dječjim vrtićima na gradskom području.

"Učiti i odgajati djecu izuzetno je odgovoran posao o kojem ovisi ne samo budućnost djece već i zajednice kao i društva u cjelini. Vi taj posao radite s velikom predanošću, angažmanom i ljubavlju na čemu vam želim ovom prigodom zahvaliti.", istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić u čestitki upućenoj učiteljima i odgajateljima poručivši im da će Grad Lepoglava i nadalje pružati punu potporu njihovom radu.

"Grad Lepoglava čini puno za djecu i mlade ulažući značajna sredstva u obrazovanje. Tako i ove godine sufinancira provedbu programa u obrazovanju iznad školskog standarda, financirao je nabavku radnih bilježnica za sve učenike s gradskog područja, financira i projekt cjelodnevnog boravka u školi, a nastavit će provoditi i financijski podupirati projekt "Lepoglava – Grad prijatelj djece". Nastavit će i s praksom nagrađivanja najuspješnijih učenika. Za financiranje svih navedenih programa i aktivnosti Grad Lepoglava je u ovoj godini u proračunu izdvojio 878.000 kuna.", poručio je gradonačelnik Škvarić.