Uto07072020

Posljednje izmjene03:36:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Politika Vijesti iz politike Ostalo IZBORI 2016 Čak četvero kandidata s područja grada Lepoglave u izbornoj utrci za Sabor

IZBORI 2016 Čak četvero kandidata s područja grada Lepoglave u izbornoj utrci za Sabor


Objavljene pravovaljane kandidacijske liste za izbor zastupnika u Hrvatski sabor u 3. izbornoj jedinici, u koju spada i područje grada Lepoglave, otkrivaju da će se za mjesta u novom sazivu Sabora 11. rujna "boriti" i četvero kandidata s područja grada Lepoglave.

Na 10. mjestu kandidacijske liste stranaka: Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, Narodna stranka – Reformisti, Novi val – Stranka razvoja, Hrvatska seljačka stranka – Stjepan Radić i Blok umirovljenici zajedno nalazi se Marija Sambol.

Također na 10. mjestu, ali kandidacijske liste Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, Demokratskog saveza nacionalne obnove – Desno, Hrvatske kršćanske demokratske unije – Dr. Marko Veselica, Ujedinjene stranke prava i Hrvatske demokratske stranke pozicioniran je Željko Breški.

Na kandidacijskoj listi Zagorske stranke i Stranke umirovljenika, 3. mjesto zauzima Stjepan Cerovečki.

Mjesto niže, dakle na 4. mjestu, ali kandidacijske liste stranaka Živi zid, Promijenimo Hrvatsku, Akcija mladih, Abeceda demokracije, Hrvatska demokratska seljačka stranka i Međimurska stranka još je jedan kandidat s područja grada Lepoglave – Ivan Benčina.

Hoće li koji od njih ući u 9. saziv Hrvatskog sabora znat će se vjerojatno već tijekom izborne noći 11. rujna.