Uto02062020

Posljednje izmjene06:28:52 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet Uspješni višnjički malonogometaši

Uspješni višnjički malonogometaši

nogometna

Na memorijalnom malonogometnom turniru Tri hrvatska viteza, odigranom proteklog vikenda u u Cvetlinu, u konkurenciji 13 momčadi, slavila je momčad Višnjičke udruge mladih. Ona je u finalnom susretu, rezultatom 3:2, savladala momčad Elkoma. Treći je bio Lukavčan 78 koji je u borbi za treće mjesto, s 1:0, savladao momčad Orkana.

Najbolji strijelac turnira, s 8 postignutih pogodaka, bio je Krunoslav Hruškar, a najbolji golman Ernest Malarić. Pobjednička momčad Višnjičke udruge mladih nastupila je u sastavu: Ernest Malarić, Igor Martzan, Domogoj Petrić, Ivica Jendrok, Tomislav Turković, Krunoslav Horvatić, Zoran Štorga, Saša Kranjcec i Ivan Medved, s voditeljem Marinom Medvedom.

Odigravanju turnira, prethodila je misa zadušnica i polaganje vijenaca na spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima iz Cvetlina u čiju se spomen turnir i igra -  Ivanu Čižiću, Slavku Smiljanu i Kreši Šmintiću. Turnir je organizirala Udruga za šport i rekreaciju Cvetlin, a uz nazočnost načelnika Općine Bednja, Mirka Bistrovića, generala Hrvatske vojske, Zdravka Jakopa te predstavnika udruga 1.i 7. gardijske brigade te 104. brigade Hrvatske vojske, otvorio saborski zastupnik Zlatko Koračević.

Za vrijeme turnira odigrana je i revijalna nogometna utakmica ženskih ekipa Cvetlina i Višnjice. Uspješnije su bile nogometašice iz Cvetlina koje su slavile s 1:0.