Sri03062020

Posljednje izmjene06:28:52 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo PROGLAŠENJE NAJSPORTAŠA Karatisti Izidora Juriša i Mario Slivar najsportaši grada Lepoglave u 2013. godini

PROGLAŠENJE NAJSPORTAŠA Karatisti Izidora Juriša i Mario Slivar najsportaši grada Lepoglave u 2013. godini

Zajednica športskih udruga grada Lepoglave proglasila je Izidoru Juriša, članicu Karate kluba Lepoglava, najsportašicom, a njenog klupskog kolegu Maria Slivara najsportašem grada Lepoglave u 2013. godini.
Najboljom muškom sportskom ekipom u 2013. godini proglašen je Kuglački klub Lepoglava.

Nagrade lepoglavskim najsportašima i najboljoj sportskoj ekipi uručene su na svečanosti održanoj u lepoglavskom Domu kulture na kojoj su nagrađeni i ostali sportski laureati za 2013. godinu.

Stjepan Vuk, dugogodišnji član USR "Sport za sve" Lepoglava, primio je priznanje za zaslužnog sportskog djelatnika, Zdravko Frketin iz Nogometnog kluba Lepoglava za trenera godine, a trkač Slavko Murić, član USR "Sport za sve" Lepoglava, za najuspješnijeg lepoglavskog sportaša veterana.

Najviše priznanja uručeno je u kategoriji perspektivnih mladih sportaša. Primili su ih Dino Kovač, Marino Kovač, Martin Breški, Dolores Juriša i Una Protić iz Karate kluba Lepoglava, zatim Marko Veseljak, Valentin Mravlinčić, Tea Mravlinčić i Iva Štefičar iz Sportskog penjačkog kluba Direkt, David Paska iz USR "Sport za sve" Lepoglava te Sandra Kuća, Ena Hojska i Tea Hojsak iz Ženskog nogometnog kluba Lepoglava.

Foto: Lepoglava.hr