Pon25052020

Posljednje izmjene10:42:11 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo USPJEH PENJAČA Tanja Mravlinčić državni prvak, Marko Veseljak viceprvak

USPJEH PENJAČA Tanja Mravlinčić državni prvak, Marko Veseljak viceprvak


Tanja Mravlinčić
, članica Sportskog penjačkog kluba Direkt iz Lepoglave, osvojila je titulu državne prvakinje u sportskom penjanju u kategoriji juniorki, dok se njezin klupski kolega Marko Veseljak okitio naslovom državnog viceprvaka u kategoriji starijih kadeta.

Dvoje mladih penjača iz Lepoglave ove su rezultate ostvarili na Prvenstvu Hrvatske u sportskom penjanju (disciplina -težinsko LEAD), na kojem je nastupilo 55 mladih penjača, održanom proteklog vikenda u zagrebačkom penjačkom centru Fothia.

- Svi smo zadovoljni. Tanja je penjala vrlo dobro, bez većih grešaka uvjerljivo osvojivši prvo mjesto. Marko je pak drugo mjesto osvojio u disciplini koja mu nije najjača. Naporni treninzi dali su rezultata, no prostora za poboljšanja još uvijek ima,  prokomentirali su rezultate u SPK-u Direkt

U klupskom poretku SPK Direkt, sa samo dvoje prijavljenih natjecatelja, osvojio je sedmo mjesto u konkurenciji 12 klubova.