Sri03062020

Posljednje izmjene06:28:52 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo CROSS LIGA LEPOGLAVA Proglašeni pobjednici

CROSS LIGA LEPOGLAVA Proglašeni pobjednici


Podjelom priznanja i nagrada zaključeno je deveto izdanje Cross lige Lepoglava koja se i ove godine održala u organizaciji USR "Sport za sve" Lepoglava.

Sudionici Lige tijekom godine okupljali su se na SRC-u Lepoglava gdje se trčalo tijekom proljeća i ljeta, u proljetnom i jesenskom djelu Lige,  u sedam muških i ženskih kategorija – od kategorije djece do pet godina pa do rekreativaca i u obiteljskoj kategoriji.

Završna svečanost održana je u lepoglavskom  Domu kulture gdje su proglašeni najuspješniji sudionici Lige u svim kategorijama.

U kategoriji djece do pet godina, kod djevojčica je pobjeda pripala Hani Štefanek, druga je bila Lena Dubovečak, a treća Tesa Dubovečak. U istoj kategoriji, ali kod dječaka slavio je Tin Pofuk ispred drugoplasiranog Jana Grđana i trećeplasiranog Leona Latina.

U kategoriji djevojčica od pet do sedam godina pobjednica je Eni Kušter, a u kategoriji dječaka iste dobne skupine pobjedu je odnio Marko Pofuk, drugi je bio Patrik Vučković, a treći Luka Petak.

Nika Geček slavila je u kategoriji djevojčica u dobi od osam do deset godina, druga je bila Silvija Pofuk, a treća Iva Pofuk. Kod dječaka iste dobi pobjeda je pripala Bruni Bračko, drugoplasirani je bio Dino Kovač, a treći Mihael Štefanek.

Pobjednica u kategoriji djevojčica u dobi od 11 do 15 godina je Anamarija Čretni, drugo mjesto pripalo je Silviji Čretni, a treće Petri Čretni. Pobjednik u kategoriji dječaka je Marko Veseljak, drugi je Zvonimir Jakop, a treći Kristijan Pofuk.

U ženskoj kategoriji za trkačice starosti između 16 i 19 godina slavila je Tanja Mravlinčić ispred Ivane Kučej. U muškoj kategoriji trkača starosti između 16 i 19 godina pobjedu je odnio Alen Čretni ispred Ivana Jakopa.

Kod žena starijih od 20 godina pobijedila je Jasminka Kovač ispred Patricije Jakopović, a kod muškaraca Kruno Kučej, ispred Maria Surjaka i Slavka Murića.

Najbolja rekreativka je Marina Jakop, drugoplasirana je Zvjezdana Pofuk, a trećeplasirana Ana Županić. Kod rekreativaca najviše je bodova skupio Marko Vrtar iza kojeg su se plasirali Valentino Čretni i Dalibor Šumečki.

U obiteljskoj je kategoriji slavila obitelj Jakop ispred dvije obitelji Pofuk. Drugoplasirana je bila obitelj Zvjezdane Pofuk.

Predsjednik USR "Sport za sve" Marko Vrtar čestitao je svim sudionicima 9. croos lige Lepoglava pozvavši ih da se iduće godine priključe desetoj jubilarnoj Cross ligi i tako trčanjem doprinesu svom zdravlju.