Pon28092020

Posljednje izmjene10:27:00 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija SPORTSKA REKREACIJA Novo vodstvo USR "Sport za sve" Lepoglava

SPORTSKA REKREACIJA Novo vodstvo USR "Sport za sve" Lepoglava


Ovih je dana Lepoglava umalo ostala bez najstarije sportsko- rekreacijske udruge. Naime, izgledna je bila opcija gašenja Udruge za sport i rekreaciju "Sport za sve" Lepoglava, budući da je na isteku mandata dosadašnje vodstvo Udruge najavilo odlazak, a novo se nije naziralo. U tom se trenutku kao opcija pojavila mogućnost gašenja Udruge. No, ipak do toga nije došlo već je na održanoj Izbornoj skupštini USR "Sport za sve" Lepoglava izabrano novo vodstvo – Marko Žuliček (predsjednik), Dino Murić (zamjenik predsjednika), Danijela Črepinko (tajnica) te Mario Varović i Marko Vrtar (članovi Upravnog odbora).

- Hvala vam svima koji ste mi pomogli u vođenju Udruge i zaista učinili to vrijeme nezaboravnim. Nikad neću zaboraviti naša druženja kroz koja smo se zaista iskazali kao ekipa, a najviše kroz humanitarne akcije kad je pomoć trebala drugima – poručio je na kraju svog mandata dosadašnji predsjednik Marko Vrtar.

- Pred novom je ekipom puno posla jer nam stanje u sportu nije ružičasto i vrijeme je da se neke stvari počinju nazivati pravim imenom, a onda i rješavati jer USR Kamenica nije bila te sreće poput kolega iz Lepoglave pa se udruga planira ugasiti ovih dana – poručio je zamjenik lepoglavskog gradonačelnika Hrvoje Kovač.