Sri08072020

Posljednje izmjene03:36:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija Otvoren "Fitness centar" u Lepoglavi

Otvoren "Fitness centar" u Lepoglavi

teretana1

Nakon svih ovih mjeseci iščekivanja konačno se otvorio fitness centar u prostoru Doma kulture, kojeg je opremila Zajednica sportskih udruga Grada Lepoglava. Od ponedjeljka, 24. siječnja, fitness je neformalno otvoren za sve zainteresirane koji se žele dovesti u kondiciju, a u ponudi je preko 20 vrhunskih sprava na kojima će vas voditi voditelj centra Marko Vrtar.

Na skromnom otvorenju skupio se veliki broj sportaša, rekreativaca i zaljubljenika u „bildanje“ koji su odmah isprobali neke sprave te propitkivali voditelja o pravilnom vježbanju. Zasad fitness centar radi svakim danom od 16 do 21.30 sati i subotom od 10 do 16 sati, a ukoliko će biti većeg interesa pokrenuti će se i jutarnji termin. Članarina za tri termina tjedno iznosi 120 kuna, a za neograničeno vježbanje 160 kuna dok je tzv. „dnevna karta“ 30 kuna.

Ukupna vrijednost sprava teretane iznosi oko 200 000 kuna koje je Grad Lepoglava za potrebe fitness centra dodijelio Zajednici sportskih udruga, a osim postojeće teretane koja će se još upotpuniti s kardiovaskularnim spravama, u planu je i opremanje finske saune u sklopu centra. Još jedna novina u centru je i kafić „Tawan“ koji je otvoren na drugom katu Doma kulture, čije je radno vrijeme isto kao i fitness centra.