Sri08072020

Posljednje izmjene03:36:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija Vesela nedjelja na Ravnoj gori

Vesela nedjelja na Ravnoj gori

idemo-rg2010-1

Planinarsko društvo 'Pusti duh' kao domaćin, Zajednica športskih udruga grada Lepoglave i Udruga sportske rekreacije 'Sport za sve' iz Lepoglave organizirali su po deveti puta tradicionalnu planinarsko - rekreativnu manifestaciju Idemo na Ravnu goru.

U dvorištu planinarske kuće Pusti duh okupilo se stotinjak zanesenjaka, mahom planinara i rekreativaca. Druženje i zabava uz prigodne rekreativne sportske igre potrajalo je do predvečerja. Domaćini akcije pobrinuli su se za finu planinarsku ''okrijepu'', a lijepo vrijeme i ambijent Ravne gore posebno su oraspoložili sve prisutne.

U sportsko - rekreativnom djelu manifestacije sudjelovalo je 14 ekipa sa po tri člana. Natjecanja su održana u pikadu, visećoj kuglani, bacanju lopte u koš, bacanju kolutova i kockica. Najspretnija, najsretnija i ujedno najuspješnija ekipa u ukupnom poretku je ekipa PODGORJE (Nikola Sajko, Tomislav Jug i Jadranka Vida). Drugo mjesto u ukupnom poretku osvojila je ekipa MG (Mihaela, Štefica i Tomo Grd) a treće ekipa MORNARI (Zvonimir, Sandra i Nikola Antunović).

Za sve tri prvoplasirane ekipe po disciplinama i u ukupnom poretku osigurane su prigodne sponzorske nagrade, a svima koji su propustili ovogodišnje druženje poziv za iduću, zadnja nedjelja u kolovozu 2011.