Uto14072020

Posljednje izmjene03:22:05 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Školski sport Potpisan sporazum za još jednu školu nogometa

Potpisan sporazum za još jednu školu nogometa

offs-naslov

U utorak su u Lepoglavi, povelje o zajedničkoj sportskoj suradnji, vezanoj za organizaciju Otvorene zabavne škole nogometa, potpisali načelnik Općine Bednja, Mirko Bistrović, gradonačelnik Grada Lepoglave, Marijan Škvarić i načelnik slovenske Općine Videm, Friderik Bračić. Riječ je o nastavku projekta u kojem su pod okriljem hrvatskog Ureda Otvorene zabavne škole nogometa unazad nekoliko godina sudjelovale Općine Bednja i Videm, a u koji se od ove godine uključuje i Grad Lepoglava.

{play}Radio_vijesti/TON MATUZA 01.mp3{/play}

Rekao je to Siniša Matuza, instruktor u projektu Otvorene zabavne škole nogometa koja će se, temeljem potpisane povelje, održavati od 24. do 28. kolovoza u Bednji i Videmu, a okupit će 200-tinjak djece iz škola u Bednji, Cvetlinu, Vrbnu, Videmu, Leskovcu i Lepoglavi.

Ovim se projektom nastavlja dobra prekogranična suradnja, ističe to i načelnik Općne Bednja Mirko Bistrović.

{play}Radio_vijesti/TON BISTROVIC 01.mp3{/play}

Zadovoljan nastavkom suradnje bio je i načelnik Općine Videm, Fridrik Bračić:

{play}Radio_vijesti/TON BRACIC 01.mp3{/play}

Od ove godine općinama Bednji i Videmu pridružio se i Grad Lepoglava koji je prijašnjih godina podržavao održavanje Otvorene zabavne škole nogometa u Lepoglavi.

{play}Radio_vijesti/TON SKVARIC 011.mp3{/play}

Naglasio je gradonačelnik Grada Lepoglave, Marijan Škvarić.

Što se financiranja projekta tiče, ove će ga godine financirati potpisnici povelje no od slijedeće se godine očekuje da će sredstva stići iz europske kasice.

{play}Radio_vijesti/TON BISTROVIC 02.mp3{/play}

Uz potpisivanje povelje, ravnateljice bednjanske škole i škole u Videmu, Sanja Majcen i Helena Šegula te ravnatelj lepoglavske osnovne škole, Ratko Tomić potpisali su pisma namjere kojimasu potvrdili sudjelovanje učenika u ovom međunarodnom projektu.